Начало - Новини от Пловдив
Ученик на Астор казва, че най-голямата магия е любовта - Начало
16.01.2018 | 17:34

Вторник
Търсене Информация Други ВалутиВремето

      Новини
Новини Справочник
Кино / Свободно време
   Новини по е-mail
 Форум за GSM

EUR 1.95583 лв.
USD 1.78419 лв.
GBP 2.65973 лв.
Пловдив, България Forecast
 

Новини

Всички новини


 Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
 Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
 Любопитни факти за пицата
Любопитни факти за пицата
 За какво да помислим при избора си на лаптоп?
За какво да помислим при избора си на лаптоп?
 Как да изберем мото екипировка?
Как да изберем мото екипировка?

2013-10-27 21:31:25

Натиснете за увеличение
Ученик на Астор казва, че най-голямата магия е любовта
Джулиано Кръстев е балкански шампион по магия и първокурсник в Университета по хранителни технологии ...
Ученик на Астор казва, че най-голямата магия е любовта
Джулиано Кръстев е балкански шампион по магия и първокурсник в Университета по хранителни технологии ...

Реклама

Лаптопи и аксесоари от Plesio

Флорални стикери за стена

Магазин за хранителни добавки, протеини и аксесоари Muskuli.com

ПВЦ и АЛ дограма

Хостинг

Ключови думи

Джулиано Кръстев е балкански шампион по магия и първокурсник в Университета по хранителни технологии ...


Най-трудно се лъжат деца, а най-лесно - професори с три висши образования. Съзнанието на хлапетата е чисто и необременено, докато учените започват да си обясняват магията по възможно най-сложния начин. Всъщност магът не е лъжец - той умее да забавлява както 3-годишно дете, така и 100-годишен старец, казва Джулиано Кръстев. 19-годишният младеж е носител на първа награда за юноши от 17-ия балкански шампионат на магията в Гърция. Тогава Джулиано е на 16 и отбелязва своеобразен рекорд, защото в историята на състезанието не се е случвало призът да се печели от участник на такава възраст. Първокурсникът по анализ и контрол на храните в Университета по хранителни технологии признава, че дължи успехите не само на своето усърдие, а на шанса да попадне под крилото на Астор. Той ми е идол, не Дейвид Копърфийлд, който дойде в България с три камиона реквизит, но не ме изненада с нищо. Професия се краде, не се учи, така че аз се старая да имам неговото поведение на сцената, казва Джулиано.

Изкусният маг, който в момента единствен у нас прави фокуси с гълъби, се захласнал по илюзията едва преди шест години. Купил си реквизити и книги и започнал да се учи сам. Докато на един 1 април не се озовал в ресторанта на Астор, където имало мини фестивал за Деня на шегата. Джулиано се представил с фокус, при който от подаръчна торбичка изскачали кърпички и кошница с цветя. Астор бил впечатлен не толкова от самия номер, колкото от начина, по който момчето го изиграло, и от сценичното му присъствие. И решил да го вземе под крилото си и да му стане ментор. Младият талант и до днес се обръща на “Вие” към своя учител.

“Уникален човек, с невероятно чувство за хумор, но и строг учител и ме спира за всяка грешка. Опиянява, умее да забавлява и да зарежда с положителна енергия. Огромна чест е да те допусне да се качиш на неговата сцена, малко хора имат шанса да спечелят доверието му. Да усвояваш магията не е като да учиш висша математика”, казва първокурсникът, който се чуди как ще се справи с изпита по този предмет.

Като научили за уменията и наградите му, професорите го сложили на банките срещу тях с опасението, че може да измъкне отнякъде пищови. В гимназията учителите също непрекъснато търсели къде е скрил листчетата с верни отговори, но така и не откривали.

Джулиано е завършил гимназията по сладкарски и хлебни изделия в София. За малко да се размине със студентството, тъй като си счупил ръката преди втората матура и не могъл да се яви на редовната дата, а на поправителната сесия. Справил се обаче успешно и сбъднал мечтата си да продължи образованието в сферата на храните.

“Аз вече съм професионален маг, така че няма как да се откажа от илюзията, но истината е, че у нас няма кабаретни барове и ресторанти с програми, където да се изявяваме, а и аз искам да се развивам в областта на хранителните технологии и дори да правя докторантура”, каза Джулиано.

Месец тренировки му отнел един от най-сложните номера - телепортиране на карта. Най-важна за един магьосник била ловкостта с ръцете. Всеки можел да даде 10 000 долара и да си поръча от Щатите сандък реквизит за зрелищни илюзии, но да не може да прехвърли монета зад ухото. Човекът, който е неотлъчно до него, докато репетира номера, е баба му Петранка Кръстева - три пъти републиканска шампионка по художествена гимнастика. Златното момиче, тренирало навремето заедно с Нешка Робева, знаела тайната на номера и отчитала грешките на внука си. За разлика от повечето магове той не си пада по тренировките пред огледалото, а предпочита да има родителите си за публика и коректив едновременно. Баща му е основател на първия танцов ансамбъл за хора с увреждания.

През ноември му предстои участие в нов международен фестивал в столицата, на който ще дойдат световноизвестни имена на магичното изкуство. Той отново ще участва с програма с гълъби. Джулиано очаква с нетърпение изграждането на Замъка на магията, който строи Астор, където ще има пиано-бар, кабаре, кафене за фокуси и музей на Мистър Сенко. Най-голямата магия е любовта, категоричен е 19-годишният младеж, но не издава коя е дамата, завзела сърцето му.

Деляна ЛУКОВА

Източник:
http://www.marica.bgКлючови думи:


Версия за печат:
Ученик на Астор казва, че най-голямата магия е любовта

Запазете във вашия компютър:
Ученик на Астор казва, че най-голямата магия е любовта


Разгледано: 1216 пъти. | e-Plovdiv.com
  Facebook | Twitter | Google | Linkedin | Yahoo
 

Още новини от категория: Други
Вие сте се озовали тук, вероятно защото сте търсили в интернет по следния начин:

- Uchenik na Astor kazva, che nay-golyamata magiya e lyubovta или
- Ученик на Астор казва, че най-голямата магия е любовта

 
Начало | Споразумение | Контакт | RSS433216 посещения • Sitemap