Начало - Новини от Пловдив
Пловдивската търговска верига  Триумф строи нов супермаркет - Начало
18.01.2018 | 09:48

Четвъртък
Търсене Информация Други ВалутиВремето

      Новини
Новини Справочник
Кино / Свободно време
   Новини по е-mail
 Форум за GSM

EUR 1.95583 лв.
USD 1.78419 лв.
GBP 2.65973 лв.
Пловдив, България Forecast
 

Новини

Всички новини


 Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
 Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
 Любопитни факти за пицата
Любопитни факти за пицата
 За какво да помислим при избора си на лаптоп?
За какво да помислим при избора си на лаптоп?
 Как да изберем мото екипировка?
Как да изберем мото екипировка?

2014-02-05 13:19:49

Натиснете за увеличение
Пловдивската търговска верига  Триумф строи нов супермаркет
Предстои избор на изпълнител на обекта ...

Реклама

Лаптопи и аксесоари от Plesio

Флорални стикери за стена

Магазин за хранителни добавки, протеини и аксесоари Muskuli.com

ПВЦ и АЛ дограма

Хостинг

Ключови думи

Предстои избор на изпълнител на обекта ...


Готов е проектът и съвсем скоро ще стартира строителството на нов супермаркет от веригата “Триумф”. Триетажната сграда ще е разположена на улиците “Герлово” и “ Вратцата” в кв. “Изгрев”. Освен магазина за хранителни стоки на първо ниво, обектът ще разполага с производствена част за кулинарни и сладкарски изделия, а също така и складова част, от които ще снабдяват всички останали магазини на веригата в Пловдив. За разлика от вече съществуващите търговски площи, които са предимно реконструкции, това ще е чисто нова сграда, споделя проектантът арх. Никола Балджиев, които е автор на още три обекта на пловдивската верига. Целта на инвеститорите е да разположат магазини във всеки един от градските квартали и така да улеснят достъпа на своите клиенти до тях. Така, че според запознати, този обект няма да е последният в инвестиционната програма на фирмата.

Архитектурният образ на новата сграда предвижда експресивна модерна визия, която до голяма степен е отражение на функционалната специфика и взаимовръзки между отделните обекти вътре в нея. Партерният етаж, с входът към супермаркета е отворен към кръстовището на двете улици. По дългата фасада към ул. “Герлово” е предвидена площ за разполагане на рекламни пана - традиционно поведение за повечето големи магазини от този тип.

Разгънатата застроена площ на обекта е 2 544 кв. м. Вторият и третият етаж представляват единен затворен обем, пресечен от характерни отвори - прозорци и вентилационни отвори. И трите нива са опаковани с топлоизолационни касетъчни профили за послоен монтаж, които също са новост на пазара, производство на старозагорска фирма. Те се отличават от познатите ни термопанели по това, че не се монтират на метална скара, а директно на стоманобетоновата конструкция. Както второто ниво, където е разположено производството, така и третото, са решени като отделни обекти, които могат да съществуват самостоятелно. Достъпът до тях се осъществява с помощта на две стълбищни клетки и 4 товарни асансьора.

Складовата част, е ситуирана на трето ниво, поради което сградата има специално оразмерена за подобно натоварване конструкция. Собствениците са изключително прецизни по отношение на функционалното решение на вътрешното пространство и обзавеждането на супермаркета - стелажи, каси, рафтове, хладилни витрини, както и на предвидената за клиентите площ, което съществено отличава този обект от останалите подобни търговски площи, споделя архитектът. В момента върви процедура по избор на изпълнител на сградата. Веднага след като тя приключи ще стартира същинското строителство.


Напук на кризата

Хубаво е, че пловдивска марка супермаркети дръзва да се разширява посредством нова и модерна сграда и то по време на криза. Още повече, че това се случва след голямата експанзия на световните търговци в страната и последвалата я след това почти пълна, тригодишна апатия.

Още по-хубаво е, че една марка пловдивски супермаркети се оказа съвсем конкурентна на глобалните търговски вериги и не само оцелява, но и стои здраво на краката си.
А най-хубавото е, че голям процент от стоките, които предлага са родно производство. Така печалбата, която формира, се връща в собствения ни джоб. Западняците не мразят чуждото, но са прагматични и купуват стоки предимно от свои магазини. Българският клиент има още какво да научи за търговския маркетинг така, че да не избледнее местната култура на пазаруване и хранене, а традиционните ни качествени продукти да не изчезнат напълно.

Източник:
http://www.marica.bg


Ключови думи:


Версия за печат:
Пловдивската търговска верига Триумф строи нов супермаркет

Запазете във вашия компютър:
Пловдивската търговска верига Триумф строи нов супермаркет


Разгледано: 4444 пъти. | e-Plovdiv.com
  Facebook | Twitter | Google | Linkedin | Yahoo
 

Още новини от категория: Пловдив - Общество
Вие сте се озовали тук, вероятно защото сте търсили в интернет по следния начин:

- Plovdivskata targovska veriga Triumf stroi nov supermarket или
- Пловдивската търговска верига Триумф строи нов супермаркет

 
Начало | Споразумение | Контакт | RSS433274 посещения • Sitemap