Начало - Новини от Пловдив
„Квантовият лечител“ Никола Стоянчев - Начало
24.02.2018 | 19:51

Събота
Търсене Информация Други ВалутиВремето

      Новини
Новини Справочник
Кино / Свободно време
   Новини по е-mail
 Форум за GSM

EUR 1.95583 лв.
USD 1.78419 лв.
GBP 2.65973 лв.
Пловдив, България Forecast
 

Новини

Всички новини


 Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
 Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
 Любопитни факти за пицата
Любопитни факти за пицата
 За какво да помислим при избора си на лаптоп?
За какво да помислим при избора си на лаптоп?
 Как да изберем мото екипировка?
Как да изберем мото екипировка?

2014-07-18 12:13:12

Натиснете за увеличение
„Квантовият лечител“ Никола Стоянчев
Никола Стоянчев посреща в кабинета си посетители още от 1991 г. ...

Реклама

Лаптопи и аксесоари от Plesio

Флорални стикери за стена

Магазин за хранителни добавки, протеини и аксесоари Muskuli.com

ПВЦ и АЛ дограма

Хостинг

Ключови думи

Никола Стоянчев посреща в кабинета си посетители още от 1991 г. ...

Лечението, което се осъществява при Никола Стоянчев, е винаги благоволение на Господ да промени човека и никога не е въздействие на човек върху човека.

Хората наричат Никола Стоянчев „квантовия лечител“. Ето неговият разказ за онова, което научава след срещите си с тяхното страдание:

Срещите ми с хората са най-голямото богатство, защото когато говориш с хората, говориш с Господ. Словото е в началото. Всеки ден чрез него се срещам с Господ.

Можеш да отидеш в църква, ще видиш икона, тя може и да не ти проговори. Но хората, които срещам постоянно, говорят. Кого срещаме постоянно?- Господ. Къде е храмът, който Той обитава?- Това си ти.

Болката е най-ярката реалност, но тя винаги остава въпрос. Когато разберем, че имаме за своя същност безсмъртие, по друг начин ще изграждаме мисленето си, поведението си.
Човек може да бъде и великодушен.

Тялото ни е дуалистично – от една страна е човечето, което не знае как да си оправи ръцете, краката, зрението, а от друга страна се изявява неговият Творец. Ние, хората, имаме за потенциал неограничената мощ на Твореца и безкрайната Негова жизненост.

Когато хората получават доказателства в тази посока, те сякаш се освобождават от всички свои страхове и беди. Страхът е свързан с това да не ни заболи нещо, да не се разболеем. Но страхът е свързан и с любовта, и с Господ, защото именно страхът е една от божествените характеристики на нашия свят.

Има изход от страха - доверието в Бога, тоест към живота. Има хора, които поради свободната си воля, тръгват в посока, като че ли искат още повече страх, черни мисли. Изграждат свят на песимизъм, на обреченост. И тъй като мислите ни, това е Слово, Словото винаги е същото, което е изградило света, ние си изграждаме тези светове.

Хиляди хора питат: „А Дяволът къде е?“. Ако напишете това и ето го, тук е. Но можем и да не го споменаваме, а вместо това да говорим за светлина, любов.

Думите ни създават реалността и могат да убиват.
Казваме ли нещо лошо много пъти, то ще се случи. Призовавам всички да имаме дисциплина на говоренето, мислите и чувствата. И така да запазим света, да създаваме хармония.

Най-много ме измъчват страданията на онези хора, които не осъзнават, че мислите и думите им носят беди. Има много такива хора. На тях мога само едно да кажа – да се осланят на Господ, когато вечер притихнат след своя ден, и да кажат: „Господи, оставям се в твоите ръце“ и нищо друго.

Човек трябва да осъзнае, че всички болки няма да ги има, ако Господ ги спре. Господ е същността на всичко и решението на неговия проблем. Трябва хората да бъдат търпеливи.

Не мога да си обясня защо тук, в България, човек за човека е звяр, има толкова удари под пояса, които разклащат държавата и живота на хората. Онези, които го правят, не си дават сметка, че един ден ще трябва да дадат кратък, но много задълбочен отчет някъде.

Нещата се връщат към човека, който ги прави. Каквото дадеш, такова получаваш. Между хората винаги идва възмездие. А прошката в нас е налице само, когато я осъзнаваме, че прощаваме всъщност на себе си.

Хората ме питат за наказанието и болестите. Бог не наказва. Но човекът, поставен от Него в пещерите, постепенно се издига до там да седне отдясно на Отца. Ако от всеки човек извадим Христос, обаче, няма да видим нищо, защото освен Него друго там няма.

Питат ме и какво различава истинския духовен лечител от измамниците. Това са делата. Човекът усеща всичко, което се случва по време на лечението. Ако има лъжливи „духовни учители“, не би трябвало да се осъществява въобще никакво лечение, никакво изцеление.Източник:
http://nikolastoyanchev.netКлючови думи:


Версия за печат:
„Квантовият лечител“ Никола Стоянчев

Запазете във вашия компютър:
„Квантовият лечител“ Никола Стоянчев


Разгледано: 3022 пъти. | e-Plovdiv.com
  Facebook | Twitter | Google | Linkedin | Yahoo
 

Още новини от категория: Други
Вие сте се озовали тук, вероятно защото сте търсили в интернет по следния начин:

- „Kvantoviyat lechitel“ Nikola Stoyanchev или
- „Квантовият лечител“ Никола Стоянчев

 
Начало | Споразумение | Контакт | RSS434271 посещения • Sitemap