Начало - Новини от Пловдив
В България 80% от хората са русофили - Начало
23.01.2018 | 15:36

Вторник
Търсене Информация Други ВалутиВремето

      Новини
Новини Справочник
Кино / Свободно време
   Новини по е-mail
 Форум за GSM

EUR 1.95583 лв.
USD 1.78419 лв.
GBP 2.65973 лв.
Пловдив, България Forecast
 

Новини

Всички новини


 Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
 Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
 Любопитни факти за пицата
Любопитни факти за пицата
 За какво да помислим при избора си на лаптоп?
За какво да помислим при избора си на лаптоп?
 Как да изберем мото екипировка?
Как да изберем мото екипировка?

2015-05-09 20:10:29

Натиснете за увеличение
В България 80% от хората са русофили
Такова е мнението на музикалния продуцент Ованес Мелик-Пашаев ...

Реклама

Лаптопи и аксесоари от Plesio

Флорални стикери за стена

Магазин за хранителни добавки, протеини и аксесоари Muskuli.com

ПВЦ и АЛ дограма

Хостинг

Ключови думи

Такова е мнението на музикалния продуцент Ованес Мелик-Пашаев ...


Гледната точка на българското правителство не съвпада с гледната точка на българския народ. В България 80% са русофили, а много от т. нар. русофоби, са хора, които заради служебното си положение са принудени да го правят. Те изпълняват поръчка или им плащат много добре.

Това смята музикалният продуцент Ованес Мелик-Пашаев, който даде интервю за bTV.

Относно влиянието на руски банки в България, той коментира:

"Хайде да сравним кои са и има ли изобщо руски банки в България. Няма такива. Просто няма. Хайде да сравним дали съществуват такива фондове за подкрепата на културата... На някакви партии... Няма такива. Това, за съжаление, е самата истина. Днес, когато стане въпрос за руската култура, а руската култура за мен е едно от най-великите постижения на културата, въобще на световно ниво... Руският балет например, ние знаем, че е създаден още преди да бъде създадена американската държава. Днес никой не спонсорира руската култура, пак повтарям - за съжаление. Днес това, което показваме, е това, което иска българският зрител. Балетът, руските изпълнители... Ние не се занимаваме само с руска култура, но и показваме най-добрите образци на световната култура. Такива като Андреа Бочели, Хосе Каререас".

"Олигарсите бяха създадени не по времето на Путин, а по времето на Елцин. Подготвени от Горбачов. Путин го наследи това. В момента се наблюдава процес, в който олигарсите помагат на държавата. Те помага да се построи Сочи. Ако погледнете сега руската култура, един от тях помага на "Большой театър", вторият на оркестъра на Спеваков, третият на Башмет, други на един-втори театър. Те влагат пари в икономиката и духовното развитие на Русия и това радва. Значи някакви отношения вече се променят. Т.е. такива неща като преди, като например присвояване на публични средства, както беше при Елцин, вече не съществува. Повярвайте ми, това е така", увери той.

По отношение на отсъствието на европейски лидери от парада в Москва, Пашаев посочи:

"Не искам да коментирам българския президент. Просто не си заслужава. Но мога да обясня за другите: когато СССР беше нападнат от Германия през 1941 година, около Хитлер вече се беше образувала определена коалиция, срещу него беше само Англия.

Франция се предаде на втората секунда, Италия е фашистка страна, България беше на страната на Хитлер, както и Румъния. Румънската войска направо зверстваше в Украйна, в Одеса и в Крим. Те няма да отидат по една причина - те всички са победени. Русия ги победи всички, разбирате ли? Как ще присъстват на това грандиозно зрелище, когато са загубили?".

"За пръв път заминах за Америка с един ансамбъл - "Галактика"... Беше много известен колектив. С удивление видях, че американците се отнасят към руснаците, към чужденците въобще, много по-позитивно, отколкото дори в Европа... Защото те самите са чужденци. Самите американци са млада нация и те нормално се отнасят към всички. Убеден съм, че у целия американски народ няма никаква ненавист към Русия, просто днес информационната среда отразява това, което й се казва. Всички медии се намират под въздействието на определени сили, ние знаем какви са тези сили, но така или иначе това е така. Всичко зависи от това, кой какъв ПР има", смята той.

"Всички млади хора в Русия слушат американска музика с удоволствие. Съществува не точно ненавист, а абсолютно недоверие към политическите кръгове на Америка, които очевидно днес не са доволни от световния ред след Втората световна война", допълни роденият в Москва арменец.

Източник:
http://news.plovdiv24.bg


Ключови думи:


Версия за печат:
В България 80% от хората са русофили

Запазете във вашия компютър:
В България 80% от хората са русофили


Разгледано: 4787 пъти. | e-Plovdiv.com
  Facebook | Twitter | Google | Linkedin | Yahoo
 

Още новини от категория: Други
Вие сте се озовали тук, вероятно защото сте търсили в интернет по следния начин:

- V Balgariya 80% ot horata sa rusofili или
- В България 80% от хората са русофили

 
Начало | Споразумение | Контакт | RSS433451 посещения • Sitemap