Начало - Новини от Пловдив
AVG Technologies представи AVG 8.0 - Начало
18.02.2018 | 05:03

Неделя
Търсене Информация Други ВалутиВремето

      Новини
Новини Справочник
Кино / Свободно време
   Новини по е-mail
 Форум за GSM

EUR 1.95583 лв.
USD 1.78419 лв.
GBP 2.65973 лв.
Пловдив, България Forecast
 

Новини

Всички новини


 Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
Няколко начина за бързо и безопасно отслабване
 Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
Какво да правим, ако детето ни се затруднява в обучението по английски?
 Любопитни факти за пицата
Любопитни факти за пицата
 За какво да помислим при избора си на лаптоп?
За какво да помислим при избора си на лаптоп?
 Как да изберем мото екипировка?
Как да изберем мото екипировка?

2008-02-28 00:00:00

Натиснете за увеличение
AVG Technologies представи AVG 8.0
AVG Internet Security 8.0AVG Technologies, водещ производител на антивирусен софтуер, софтуер за сигурност в Интернет и безопасно сърфиране в мрежата, разкри днес AVG 8.0, нова версия за единични потребители от водещия си пакет за сигурност в Интернет, предназначена за крайни потребители, малки фирми и големи предприятия.

Реклама

Лаптопи и аксесоари от Plesio

Флорални стикери за стена

Магазин за хранителни добавки, протеини и аксесоари Muskuli.com

ПВЦ и АЛ дограма

Хостинг

Ключови думи

AVG Internet Security 8.0AVG Technologies, водещ производител на антивирусен софтуер, софтуер за сигурност в Интернет и безопасно сърфиране в мрежата, разкри днес AVG 8.0, нова версия за единични потребители от водещия си пакет за сигурност в Интернет, предназначена за крайни потребители, малки фирми и големи предприятия.

AVG 8.0 съдържа повече от 10 нови и усъвършенствани характеристики, за да достави изключителна ефикасност при откриване на заплахи, използване и сканиране.

AVG 8.0: Безпощаден за заплахите, лесен за вас

През последните няколко години, AVG си спечели репутацията на доставчик на решения за сигурност, които са безпощадни за заплахите, но са лесни за потребителя. Ключът към това е непреклонната посветеност на AVG в създаването на софтуер, който работи незабелязано, като в същото време свежда до минимум използването на критични за системата ресурси. Това в резултат дава решение за сигурност, което не забавя компютъра ви. Всъщност, изобщо не е необходимо да му обръщате внимание.

Благодарение на върховата технология на AVG и предаността към обслужването на клиентите, компанията сега може да се похвали с повече от 70 милиона защитени компютъра в целия свят.

С AVG 8.0, AVG вдига летвата още по-високо, като осигурява подобрена защита срещу традиционните заплахи като вируси, спам, спайуер и троянски коне, както и нова защита срещу появяващите се заплахи, включително уеб експлойти, файлове, които се изтеглят без знанието на потребителя, фишинг и руткит.

Следната информация е кратко изложение на новите и на подобрените характеристики:

* Нов потребителски интерфейс - позволява по-интуитивна и ефективна работа едновременно за нови и напреднали потребители.
* Нов високопроизводителен сканиращ модул - AVG изцяло пренаписа сканиращата машина, за да се получи подобрено действие и скорост с многоядрени компютри, намалени изисквания за системни ресурси и по-лесна поддръжка.
* Нова технология Anti-Exploit - технологията LinkScanner Safe Surf на AVG 8.0, която се очаква да бъде патентована, е проектирана да пази потребителите срещу експлойти, които се изтеглят без знанието на потребителя от заразени уеб страници, а нейната Safe Search способност се интегрира с уеб браузърите Internet Explorer и Firefox, за да отбелязва опасните резултати при търсене в търсещи машини като Google, Yahoo и MSN.
* Нов Уеб Щит - Като допълва защитата Safe Surf и Safe Search на AVG 8.0 срещу уеб експлойти, новият модул Web Shield сканира файлове, данни и документи, в момента, в който те се изтеглят, за да бъдете сигурни, че те са безопасни и без зловредно съдържание.
* Нов Антируткит - Този нов модул премахва и защитава срещу руткит, особено вредна форма на малуер, която тихо заразява потребителите без тяхно знание. Руткитът дава на киберпрестъпниците административен контрол над заразените компютри.
* Нова Защитна стена - Новата защитна стена на AVG, значително подобрена от предишната версия, е проектирана да защитава компютрите срещу неупълномощен достъп от вътрешни и външни мрежи, както и от хакери.
* Подобрена антивирусна защита - AVG 8.0 е снабден с подобрено откриване на скрити вируси, по-бързо сканиране и по-интуитивно създаване на разписания за сканиране.
* Подобрен Резидентен Щит - Осигурява подобрено сканиране при отваряне, със способността да сканира едновременно няколко заявки за отваряне на файлове.
* Антиспам - Антиспам-модулът на AVG 8.0 е подобрен с по-голяма скорост и производителност, като по този начин позволява по-бързо доставяне на електронната поща.


Прочетете още на сайта на Бизнес Софтуер Дистрибутор


За AVG Technologies

Основана през 1991 в Бърно, Чешка Република. През годините AVG ( http://www.avg.com ) се е превърнала във водещ международен разработчик на решения за защита от Интернет заплахи за крайни потребители и малки и средни бизнеси. AVG е една от най-бързо разрастващите се компании в индустрия с повече от 66 милиона активни потребители в целия свят. Компанията има местни офиси в Северна Америка и Обединеното Кралство и наема някои от водещите експерти по Интернет сигурност в света, и по-специално в области като проучване, анализи и откриване на заплахите. Многократно награждаваните продукти на AVG се разпространяват в света чрез риселъри и чрез Интернет, както и чрез трети страни чрез Софтуерни пакети на разработчика (SDK).

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор ( http://www.bsd.bg ) е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като AVG Technologies , GFI Software, Acronis, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO. За повече информация можете да посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bgВерсия за печат:
AVG Technologies представи AVG 8.0

Запазете във вашия компютър:
AVG Technologies представи AVG 8.0


Разгледано: 1564 пъти. | e-Plovdiv.com
  Facebook | Twitter | Google | Linkedin | Yahoo
 

Още новини от категория: Пловдив - Други
Вие сте се озовали тук, вероятно защото сте търсили в интернет по следния начин:

- AVG Technologies predstavi AVG 8.0 или
- AVG Technologies представи AVG 8.0

 
Начало | Споразумение | Контакт | RSS433898 посещения • Sitemap