Категория: Други | 2017-08-07 20:08:25

Над 50% от клиентите се водят от първите си впечатления за вашата работа от вашия офис ...


Първите впечатления, които оставите в новия си клиент са много важни, предполагаме, че сте наясно с това. Затова се подготвяте прилежно за всяка нова среща, обмисляте какво ще кажете, какво ще облечете и как ще посрещнете клиента си. Всичко минава по план, но въпреки това сделката пропада и вие се питате защо?

А когато се подготвяхте да посрещнете новия си клиент, обърнахте ли внимание на чистотата в офиса?

Знаете ли, че над 50% от клиентите се водят от първите си впечатления, когато посетят вашия офис? И тук не става дума само за това как вие изглеждате или как представяте услугата си. Ако офиса ви е занемарен, ако стъклата са мръсни, кошчетата препълнени, а по килима личат следи от кафе, едва ли ще последва друга среща.
Затова, ако не искате да проваляте още важни бизнес срещи, помислете за услугите по професионално почистване на http://gabraya.com/ .

Защо да не наемете хигиенист на заплата, а да се доверите на фирма за професионално почистване?

Отговаряме ви веднага - защото ползите от фирма за професионално почистване за вас ще са много по-големи!

*почистващите компании разполагат с професионални машини за почистване и могат да почистят и най-труднодостъпните места, докато един хигиенист, който не разполага с нужните инструменти, машини и препарати няма да може.

*ако офиса ви се намира на високите етажи, фирми като Габрая могат да почистят стъклата без никакъв проблем, тъй като разполагат с екипи, които почистват по алпинистки метод.

*пестите пари.

Да, правилно прочетохте!

Ако наемете хигиенист, ще трябва да му осигурявате не само необходимите материали за почистване, но и заплата. Наемайки фирма за професионално почистване като http://gabraya.com/ , вие можете да сключите абонаментен договор, за който ще плащате месечна сума (все пак безплатен обяд няма), но за сметка на това, от фирмата ще дойде екип с нуждата техника и почистващи материали и ще почистят до блясък всяко кътче в офиса ви… и то без да губят нито вашето, нито своето време.

Ето затова, когато следващият път ви предстои важна среща с нов бизнес клиент, хвърлете един поглед как изглежда офиса ви и потърсете услугите по професионално почистване на Габрая.

(c) www.e-Plovdiv.com | http://www.e-plovdiv.com/podr.html?id=11498