Категория: Други | 2017-09-29 11:48:07

Екипировката ви трябва да бъде качествена и да ви осигурява безопасност ...Ето някои от главните неща, които да вземете под внимание:

Добре е да знаем обаче, че ако искаме да си осигурим максимална безопасност, не трябва да се прави никакъв компромис с качеството на екипировката, особено с важните компоненти от нея като каската и екипа.

Удобство

Неудобната екипировка за мотор въобще не е гаранция за безопасност, дори при кратко каране. Тя не трябва да бъде нито прекалено тясна, нито прекалено широка. Трябва плътно да стои по вас когато сте прави и когато сте седнали на мотора и също така трябва да е лека. Едно от най-важните неща при мото екипировката е, че тя трябва да е точно вашият размер. Това важи в пълна сила за каската за мотор от Motoekip.Трябва да подберете и подходящата материя на екипа, съобразена с вашия климат, с която да се чувствате комфортно. Важно е екипът ни да е направен от дишащи материали, които да са здрави и да издържат на триене. Избирайте панталони и екипи с вентилационни отвори.

Предназначение

Важно e преди да си закупите екипировка да определите за каква точно е най-подходяща за вашия мотор. Няма нищо по-лошо от грешното съчетаване на мотор с екипировка. Това не само не изглежда добре визуално, но и увеличава риска от инциденти.

Не забравяйте аксесоарите

Добре е да знаем обаче, че ако искаме да си осигурим максимална безопасност, не трябва да прави никакъв компромис с качеството на екипировката, особено с важните компоненти от нея като каската и екипа.

Авторитетни брандове

Когато става въпрос за добра екипировка, добре е да заложим на доказали се марки мото екипировка. По-добре да направим предварително проучване за това кои марки са добри, вместо да прибързваме с покупката и да рискуваме със своята безопасност.

Най-доброто и безопасно решение е покупката на цял кожен екип от висок клас с всички необходими протектори.
Такава покупка можете да направите от Motoekip. Този онлайн магазин за мото екипировка ви предлага разнообразие от маркова мото екипировка на достъпни цени. Цялата екипировка, която ще откриете там е на водещи производители в бранша, каквито са например NITRO, AGV, O’NEAL, GMAC, APRO, WULFSPORT. Тя е изработена от надеждни и удобни дишащи материали с дълъг живот на употреба и с висока издръжливост на износване.(c) www.e-Plovdiv.com | http://www.e-plovdiv.com/podr.html?id=11502