Категория: Пловдив - Бизнес | 2017-12-19 13:50:40


Спешно се нуждаете от авточасти за автомобила си, но до сега не сте купували подобни стоки онлайн? Питате се как да сте сигурни, че магазина, от който ще закупите авточастите е надежден?

5 правила при избор на магазин за авточасти онлайн:

Бързайте бавноКолкото и спешно да ви трябват частите, не поръчвайте на сляпо. Първо влезте в интернет и разгледайте поне няколко подобни магазина. Сравнете цените, начините на доставка и връщане на стоката, начините на плащане.
Обърнете внимание на адреса на магазина. Уеб адресът му задължително трябва да започва с https, като в случая последното „s” означава, че е сигурен. Ето пример с надежден и сигурен онлайн магазин за авточасти - https://cardoc.bg/.

ЦениСравняването на цените е наистина важно и следва да го направите, ако искате да закупите авточастите на разумни цени. Потърсете и сравнете цените на това, което ви е нужно и ще видите, че една и съща част се предлага на различни цени в различните магазини. Тук има обаче една уловка… възможно е по-ниската цена да означава и по-ниско качество, затова бъдете внимателни. За да направите изгодна покупка, след като изберете най-добрата цена на продукта, обърнете за всеки случай внимание и дали авточастите, които предлагат от избрания онлайн магазин са с гарантиран произход. Отново ще дадем за пример https://cardoc.bg/, в който всички над 2 500 000 авточасти са не само на приемливи цени, но и с гарантиран произход и качество.

Коментари/отзивиПотърсете мнения за онлайн магазина и авточастите, които предлага по форуми. В наши дни лесно ще откриете достатъчно мнения и коментари от реални потребители, които ще ви позволят да се ориентирате дали да се доверите на избрания онлайн магазин за авточасти или не.

ДоставкаОбикновено в магазините, които държат на потребителите си предлагат безплатна доставка на авточастите, ако стойността им надхвърля определена сума.

Обратна връзкаАко не можете да откриете контакти за обратна връзка с магазина за авточасти, потърсете друг… Няма уважаван магазин, който да няма форма за контакти с клиентите си.


(c) www.e-Plovdiv.com | http://www.e-plovdiv.com/podr.html?id=11507