Начало - Новини от Пловдив
европари - Начало
22.01.2018 | 06:26

Понеделник
Търсене Информация Други ВалутиВремето

      Новини
Новини Справочник
Кино / Свободно време
   Новини по е-mail
 Форум за GSM

EUR 1.95583 лв.
USD 1.78419 лв.
GBP 2.65973 лв.
Пловдив, България Forecast
 

Новини

Всички новини


Новини и публикации за европари


( Търсене с Google за европари )
Реклама

Лаптопи и аксесоари от Plesio

Флорални стикери за стена

Магазин за хранителни добавки, протеини и аксесоари Muskuli.com

ПВЦ и АЛ дограма

Хостинг

Ключови думи

Община Пловдив спечели проект за корекция на подпорните стени на левия бряг на река Марица около трети километър ...

Дянков обвинява Пловдив, че работи много зле по европейските проекти, а председателят на Общинския съвет Илко Илиев коментира изявлението му...

Още две зелени площадки ще се направят специално за сватби на открито на роми и турци ...


В област Пловдив по Оперативна програма „Регионално развитие" ще бъдат рехабилитирани 38,5 километра пътна мрежа ...

За 10 месеца Община Пловдив е привлякла около 14 милиона лева от европроекти. Това обяви заместник-кметът по евроинтеграцията Ганчо Колаксъзов, който зае поста миналата година. Проектите, по които вече се работи, са 19. Други 15 разработки за общо 160 милиона лева в момента чакат одобрение. Сред тях е големият проект за Южен обходен колектор, водоснабдяване на кварталите „Остромила” и „Беломорски”, както и за нов магистрален водопровод.

В рамките на кампанията "Сменям климатика" от юни досега в Гърция са били подменени и рециклирани 141 323 климатика, съобщи гръцката агенция АНА-МПА, цитирана от БТА.

Днес се очаква решението на европейските експерти, проверяващи от вчера близо 100 проекта по САПАРД. Вчера стана ясно, че, по настояване на проверяващите, фирмите, получили европари по тези проекти, ще бъдат включени в списък на длъжниците и ще трябва да върнат субсидиите.

Вицепремиерът Меглена Плугчиева ще се срещне с посланиците у нас на страните-членки на ЕС. Традиционният обяд е част от усилията за регулярна и ефективна комуникация с Европейската комисия по въпросите на усвояването на европейските средства.

Успех във всички начинания се паднало на Сергей Станишев като късмет в баницата на Коледа ...

Виновните за спряното финансиране по двете мерки на САПАРД ще бъдат уволнени, каза в Пловдив министърът на земеделието и храните Валери Цветанов. Става дума за служители на фонд Земеделие,които са допуснали оферти за финансиране,които не отговарят на изискванията,поясни той. Според Цветанов изпълнителният директор на фонда Димитър Тадаръков не носи отговорност за случилото се, тъй като нарушенията са отпреди 5-6 години.

Фактори за усвояването на европейските фондове. Това ще е акцентът на четвъртото издание на Икономически форум "Марица", който ще се проведе в Пловдив на 22 и 23 април.

В Пловдив да бъде учреден Обществен Мониторингов комитет за усвояването на европейските пари в агросектора и в него да се включат представители на браншови асоциации в земеделието, фермери, експерти, представители на неправителствени организации и медии.

(1)
 
Начало | Споразумение | Контакт | RSS433414 посещения • Sitemap